Головна » Статті » Світ навиворіт » Кулінарія країн світу |
Освіжний напій з екзотичної рослини
Як виготовляють біссап Столову ложку чашолистків квітки заливають приблизно літром води, доводять до кипіння і настоюють протягом 15-20 хвилин. Потім чашолистки відціджують, і чай готовий до споживання. Подають його гарячим чи холодним, з цукром або без. Сьогодні ми хочемо приготувати прохолодний напій, який би сподобався дітям, отже додамо цукру. Декотрі родини п'ють його також із м'ятою або ваніллю. Ожолоджений яскраво-червоний біссал наливають у маленькі прозорі поліетиленові мішечки і зав'язують на вузлики. Тепер їх можна роздавати дітям, які вже з нетерпінням чекають! Вони із задоволенням розривають кутик мішечка й насолоджуються своїм улюбленим напоєм. Звичайно, дехто воліє пити зі склянки.Кажуть, що біссап не лише чудовий на смак, але й корисний. Він містить кальцій, фосфор, залізо, вітаміни А і С та багато інших корисних речовин. На думку декого, біссап також діє як легкий проносний та сечогінний засіб і стимулює роботу печінки. Так чи інакше, як же добре, що можна не тільки милуватися красою розелли, але й смакувати корисний і освіжний напій! | |
Переглядів: 774 | |
Всього коментарів: 0 | |